Neem contact op

Nederland


Om voor een vraag of opmerking contact op te nemen met Sanofi Genzyme, kunt u onderstaande verplichte velden (aangegeven met een sterretje) invullen en op Indienen klikken. De persoonsgegevens die u verstrekt, worden behandeld overeenkomstig ons Privacybeleid. Indien u dit formulier verstuurt, dan wordt u geacht hiermee akkoord te zijn. Klik voor meer informatie over het Privacybeleid van Sanofi Genzyme op de link onderaan deze pagina.
Dit formulier is niet bedoeld voor het rapporteren van bijwerkingen, neem hiervoor contact op met uw arts. Mocht u middels deze weg toch bijwerkingen informatie melden dan is het mogelijk dat er contact met u wordt opgenomen.
* Alle gemarkeerde velden zijn verplicht.

Door dit formulier in te dienen gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens, die op dit formulier zijn ingevuld, door Genzyme Europe BV (Sanofi Genzyme) worden verwerkt. Sanofi Genzyme zal deze persoonlijke gegevens niet bekend maken aan een andere derde partij. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht op inzage, verbetering of verwijdering van uw persoonlijke gegevens en heeft u het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken. Neem voor het uitoefenen van deze rechten of voor vragen contact op met onze lokale privacy officer via e-mail: PrivacyGZ@sanofi.com.
 
 
Last Updated: 22-11-2017
infoBox