Onderzoek

Nederland

Genzyme werkt met een wereldwijd netwerk van experts aan de ontdekking en ontwikkeling van therapieën die het leven van patiënten positief kunnen beïnvloeden.


Geïnspireerd door de mogelijkheid om het leven van patiënten te verbeteren, werken de wetenschappers van Genzyme aan baanbrekend medisch onderzoek en innovatieve technologie.

Toepassing van innovatieve technologieën

De focus van ons onderzoek ligt in medische gebieden waar nieuwe therapieën een verschil kunnen maken. Onze primaire aandachtsgebieden hierin zijn; zeldzame ziekten en immunologische en neurologische aandoeningen. De wetenschappers van Genzyme zijn onderdeel van een brede onderzoeksorganisatie binnen de Sanofi groep, bekend als de Boston onderzoek en ontwikkeling (R&D) Hub, gevestigd in de Verenigde Staten.

Naast onze eigen laboratoria, werken wij samen met onderzoekers van universiteiten, onderzoeksinstellingen, particuliere ondernemingen en overheidsorganisaties om behandelingen te ontdekken en wereldwijd beschikbaar te maken voor patiënten die nu nog niet, of niet voldoende behandeld kunnen worden.

Wetenschap binnen Genzyme Binnen Genzyme vormt wetenschap de basis van al onze werkzaamheden. Onze R&D inspanningen zijn gericht op het ontwikkelingen en het beschikbaar maken van therapieën voor patiënten die nu nog niet, of niet voldoende, behandeld kunnen worden. Meer
Onderzoeksgebieden Sanofi Genzyme’ s onderzoek is gericht op medische gebieden waar nieuwe therapieën een grote impact kunnen hebben, met nadruk op onze primaire aandachtsgebieden; zeldzame ziekten en neuro-immunologische aandoeningen zoals multiple sclerose. Meer
Last Updated: 2-11-2015
Contact

Genzyme Nederland*
Gooimeer 10
1411 DD Naarden
Tel: +31 35 699 1200

Verstuur e-mail

* Genzyme Nederland is onderdeel van Genzyme Europe B.V.

Genzyme Europe B.V.
Gooimeer 10
1411 DD Naarden
Tel: +31 35 699 1200
Fax: +31 35 694 3214

Verstuur e-mail

Mediacontact
Mignon van der Westerlaken
Director Corporate Affairs
Genzyme Benelux
Tel: +31 35 699 1200

Verstuur e-mail

Algemene informatie
Kamer van Koophandel Hilversum: 32050737
BTW-nummer: NL800256888B01

infoBox